Over ons

Inclusieve mobiliteit, stad voor stad

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van een inclusieve mobiliteitservaring, waarbij DeelScootMobiel steden toegankelijker maakt voor iedereen. Met onze diepgaande expertise en bewezen track record zijn wij gekwalificeerd om stedelijke mobiliteit te transformeren.

Hoe wij gemeentes helpen​

Ontdek de vrijheid van DeelScootMobiel, waar stedelijke mobiliteit wordt getransformeerd. Onze service maakt het mogelijk voor gebruikers om op aanvraag scootmobielen te huren via een eenvoudig en efficiënt systeem, ongeacht de reisafstand of frequentie. Met DeelScootMobiel krijgt iedereen toegang tot flexibele mobiliteit, waardoor stadsverplaatsingen moeiteloos worden.

Via strategisch geplaatste oplaadzones en een intuïtief gebruikssysteem bieden we een naadloze ervaring. Gebruikers hebben met één pas toegang tot scootmobielen, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen rijden. Het proces is ontworpen voor gebruiksgemak, wat resulteert in een probleemloze stedelijke mobiliteitservaring voor iedereen.

Door het aanbieden van DeelScootMobiel optimaliseren gemeentes hun mobiliteitsinfrastructuur. Minder onderbenutte scootmobielen betekent efficiënter ruimtegebruik en een grotere mobiliteitsflexibiliteit voor inwoners. Onze dienst draagt bij aan het creëren van levendige, inclusieve steden waar mobiliteit een gemeenschappelijk goed is. Ontdek onze mobiliteitsoplossingen en maak stadsleven toegankelijker voor iedereen.

Levens veranderen met DeelScootMobiel

Bij DeelScootMobiel geloven we in tastbare resultaten. Ontdek hoe onze mobiliteitsdienst levens transformeert en steden inclusiever maakt. Hier delen enkele van onze gebruikers hun persoonlijke ervaringen met DeelScootMobiel en hoe deze dienst een positieve impact heeft gehad op hun dagelijks leven

Mevrouw C. Waque

"Heel goed init

Mevrouw R. Pronk

"Ik heb een proef gedaan en ik vond het heel leuk.

Ons toegewijde team

Bij DeelScootMobiel wordt onze missie mogelijk gemaakt door een team van gepassioneerde professionals. Van technologie-experts tot mobiliteitsadviseurs, samen werken we aan het herdefiniëren van stedelijke mobiliteit en het toegankelijk maken voor iedereen.

Jeroen van Beurden

Algemeen directeur & oprichter

Jeroen is een gedreven en gepassioneerd persoon met een nuchtere instelling, die onder druk het beste presteert en altijd streeft naar succes. Zijn toewijding aan klanttevredenheid is onderscheidend, waarbij hij problemen als uitdagingen ziet en met vastberadenheid aanpakt, terwijl hij effectief inspeelt op de behoeften van klanten door uitstekend te luisteren.

Andrès Viana

Technisch directeur & oprichter

Maak kennis met Andres, een gepassioneerde professional met een diepe liefde voor het Internet of Things (IoT) en innovatie. Hij staat bekend om zijn doordachte benadering en voortdurende streven naar de beste oplossingen voor klanten, met maar liefst 20 jaar ervaring op zowel hardware- als softwaregebied. 

Eddy Fukkink

Operationeel directeur & oprichter

Ontmoet Eddy, een ervaren ondernemer in de verhuur en verkoop van scootmobielen, gekenmerkt door zijn vooruitstrevende denkwijze en proactieve aanpak. Met een bewezen staat van dienst en een scherp oog voor innovatie brengt hij doeltreffende oplossingen in de mobiliteitssector.

Partners en samenwerkingen Deelscootmobiel

Kersten.png
Kersten.png

Geef uw gemeente een mobiliteitsupgrade

Klaar om de mobiliteit in jouw gemeente te transformeren? Ontdek de voordelen van DeelScootMobiel en geef jouw inwoners directe toegang tot flexibele mobiliteit. Samen creëren we een stad waar mobiliteit moeiteloos is.

Deelscootmobielen in uw gemeente

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt plan en ontdek hoe DeelscootMobiel stedelijke mobiliteit in uw gemeente kan transformeren